9+1 dolog, amiért érdemes szelfigép-et bérelni

9+1 Fontos dolog

Esküvőt, szülinapi bulit vagy céges bulit szervezel? Ha egy tökéletes party-t szeretnél, akkor sok mindent érdemes rendbe tenni, hogy a vendégeid valóban jól érezzék magukat és sokáig emlékezzenek majd rá!

Szinte bármelyik buli egyik nagyszerű kiegészítője a selfie gép. Mitől van ez? Miért érdemes selfie gépet bérelni?

1. VIDÁMSÁGOT HOZNAK A RENDEZVÉNYÉRE

Először is, a selfie gépek nagyon szórakoztatóak a bulikon. Kicsiktől a nagyokig bármilyen korosztály szuper szórakoztató kelléke lehet és jól érezheti magát a vicces kiegészítőkkel ellátott fotózás alkalmával. Barátokkal, családtagokkal körbevéve sok-sok nevetéssel és szórakozással. Ez minden bulinak az alapja, igaz?

2. A SELFIE GÉP LEHETŐVÉ TESZI A VENDÉGEK SZÁMÁRA, HOGY EMLÉKEKET KÉSZÍTSENEK

Mindannyian szeretjük, ha emlékeink vannak egy eseményeinkről. Ezért is van (nem egy kamera) a mobiltelefonunkon. Ha nincs hivatásos fotósunk és profi forgatókönyvünk sem, akkor bizonyos személyek teljesen kimaradhatnak a képekről (pl.: akik nem annyira aktívak, az idősebbekről mindig jóval kevesebb kép készül). Ez soha nem fog megtörténni egy selfie géppel. Biztosítjuk, hogy mindenki kényelmesen, a saját maga tempójában elkészítse csoportképeit anélkül, hogy bárkit kihagyna.
Egy másik nagyszerű dolog a fotóautomatában, hogy kiválóan alkalmasak arra hogy többször, korlátlan számban megörökíthessék a pillanatokat. Valószínűleg olyan rendezvényt szervezel, amiről sok emléket szeretnél visszalátni. Ezzel garantáltan sok fotót kapsz (ha van külön fotósod akkor meg még többet 😉 )

„VAN MÁR ESKÜVŐ FOTÓSOM” Ha láttál már esküvőt, akkor biztosan tudod, hogy aki mindig futkározni szokott, az a fényképész, akinek az a feladata, hogy megörökítse a pillanatokat. Ehhez viszont mindig, mindenhol ott kell lennie. Ez a szakember egy percre sem pihenhet, olyan érzelmeket kell észrevennie, amik pár másodperc töredéke alatt a feledés homályába vesznek és csak a fényképen maradnak meg az utókor számára. Azonban fontos tudni, hogy a fotós főleg a menyasszonyt és vőlegényt veszi célba, az ő pillanataikat éli meg velük együtt, ami teljesen érthető, de a megoldást a fotóautomata jelenti.

3. ADJ OLYAN KÖSZÖNŐAJÁNDÉKOT, AMIT EL IS VIHETNEK MAGUKKAL

Ha már elkészültek a remek kis fotók, akkor miért is ne tartsák meg a vendégeid? A selfie gépünk korlátlan nyomtatásának köszönhetően, kiváló képminőségben minden meghívottnak készít képet. Ezt magukkal vihetik és sokáig kincsként őrizhetik.
(Az összes elkészült kép nagy felbontású változatát e-mailben (digitális formátumban) is megkapjátok, amelyet tetszés szerint továbbíthatsz, de készen állnak a közösségi oldalakra való feltöltésre is)

„Esküvő? Rendezvény? Nagyszabású esemény? Szülinapi buli? Legyen szó bármiről, a Sefie Tükör tuti berendezés! Nagyon szuperül feldobja a hangulatot, arról nem is beszélve, hogy rendkívül vagány, trendi és menő! A vendégek a szelfigép köré gyűlve nagyon hamar feloldódnak, így gyorsan kialakul a bulisabb és lazább légkör. Nagyon jó képek születnek nem csak a gép, hanem általam is. A pillanat értéke felbecsülhetetlen. Ezek a humorbombás képek pedig ezt tökéletes alátámasztják!” – Szénás Dóra, esküvői fotós

4. KEDVEZŐ ÁRÚ SZÓRAKOZÁS

Nincs mese, ki kell mondanunk, hogy rendezvények drágák. Esküvők, születésnapi bulik, céges rendezvények és gyakorlatilag minden más típusú buli nem kevés pénzbe kerül. A helyszín, a catering, a dekoráció, a fellépők, a DJ-k, zenekarok és egyebek gigászian drágák. Persze, hogy szükség van a nagyszerű ételekre és jó barátokra, de mindenekelőtt egy hatalmas bulira van szükséged, hogy ezáltal mindenki jól érezze magát. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb összeget fizetsz az áhított zenekarért vagy DJ-ért. Ha költségvetés fennmaradó részét dekorációra és a vendéglátásra költjük, akkor is csak egy lóra tettünk mindent. Ha egyszerűen csak egy DJ-re vagy ételre bízzuk a vendégek szórakoztatását, nagyot fogunk csalódni. Nincs párhuzamos esemény, nincs „B” terv. Egy zenekar, egy DJ, egy műsor, de mi van azzal aki nem szeret táncolni? Vagy még nincs abban az állapotban, hogy Fred Astaire-nek érezze magát?

A rendezvény vendégei az étkezésen és a táncon kívül egyfajta interakciót szeretnének egymással – Gondolkozz előre és adj a rendezvényének egyszerre két esélyt!

Igen, a fotóautomata is pénzbe fog kerülni, de sokkal kevesebbe, mint a szórakozás más formái. A selfie tükör egy nagyon egyszerű és nagyszerű találmány. Könnyen szállítható és installálható szinte bármilyen helyszínre (akár szabad térre is). Emiatt nagyon kedvező árazású, tehát ez egy mindenki számára előnyös helyzet.

5. SZOCIÁLISABBÁ TESZI A VENDÉGEKET

Ideális esetben feszélyezetlen „minden szuper és igazi party légkör” van. Ezt könnyű volt leírni, na de mi a valóság? (következő pont…)

NE BÍZD MÁSRA: Az esküvő, a nagy nap, a pompás esemény csak és kizárólag a Ti napotok! Mindent is úgy szerveztek, ahogyan Ti szeretnétek! DE! Amennyiben a Selfie Tükör is helyet kap ezen a rendkívüli eseményen, úgy nem csak Ti, hanem garantáltan a vendégeitek is jól szórakoznak majd! Szóval.. a Jó hangulatot NE BÍZD MÁSRA! 😉

6. PRAKTIKUS MÓDJA A MEGHÍVOTTAK BEVONÁSÁRA

A mai felgyorsult világban az emberek gyakran állítják, hogy „a közösség hiánya” az, ami miatt annyira nehéz élni a világunkban. Az emberiség és már a családtagok is a közösségi médián keresztül vannak összekötve. Néha magányosnak és kirekesztettnek érezhetik magukat a közösségüktől, mivel nem találkozunk családként és barátként olyan gyakran, mint régebben. A selfiegép lehetőséget ad arra, hogy az emberek egyedi és szórakoztató módon kommunikáljanak egymással. A vendégek szocializálódhatnak, csoportokban készítenek képeket, így jobban megismerhetik egymást. Ezzel kilendítjük őket a megszokott komfortzónából. Újra előtör a „gyermeki én”, feloldódnak a gátlások és előjön a jó régimódi közösségi szórakozás.

Engedd meg, hogy a következő eseményeden a selfie tükör hozza vissza mindezt!

7. WOW, EZ DE JÓL NÉZ KI

Az exclusive selfie tükör képei önmagunkért beszélnek. A megvilágítást is igazítani tudjuk a rendezvény dekorációjának színvilágához. Odavonzza a tekinteteket, a technológia, az állított tükör odacsábítja az embereket. Vörös szőnyeg és aranyozott kordonok? Nem láttak még ilyet…
A hagyományos selfie gépek gyakran nagyok és csúnyák (inkább egy trafipaxhoz hasonlítanak vagy egy csúnya nagy doboznak néznek ki) A selfie tükör ezzel szemben jelentősen kompaktabb. Hála a jelen technológiának minden bele van építve (kamera, nagy TV, érintőképernyő, vakuk és persze maga a tükör)

KIS HELYEN IS ELFÉR: Sokszor a helyszín és az elhelyezés problémát jelent a céges rendezvények megtervezésekor. Ilyenkor rendkívül hasznos a selfie tükör, mivel mobilis és szinte bármilyen helyen installálhatjuk. Csak áramforrás legyen a közelben 🙂

8. IDEÁLIS BÁRMILYEN MÉRETŰ RENDEZVÉNYHEZ

Nincs két teljesen egyforma esemény. Egyes rendezvények nagy létszámúak, míg mások meghittebbek, de ez nem számít. A selfie gép gyakorlatilag bárhol könnyen felállítható és bármilyen méretű bulin / rendezvényeken óriási élményt nyújt.

9. SZEMÉLYRE SZABOTT NÉV / LOGO / FELIRAT / MÁRKAJELZÉS

Annak ellenére, hogy a selfie tükör egy hagyományos selfie géphez képest milyen kompakt, mégis teljesen testre szabható a kívánt márkajelzése szerint. Legyen szó céges logóról vagy meghívó grafikájáról, egy az egyebe integrálni tudjuk a hatalmas kijelzőre (tükörre). Ha a vendégek használják a gépet és jól érzik magukat akkor a szervezők részére ez potitív visszajelzés. Ez pedig ingyen marketing (pláne, ha meg is osztják a közösségi oldalakon). Egyedi sablonjainkkal teljesen testre tudjuk szabni a kinyomtatott, de akár a tükör megjelenési formáját is. Ennek részleteit meg tudod beszélni velünk, kérjük, hogy egyedi elképzeléseiddel keress fel minket!

Az egyetlen kiegészítés, amire szükséged lehet, egy izgalmas háttér, de a time2selfie csapata ezt biztosítja számodra. Akár egyedi grafika, logó, animáció, háttér, fotókeret vagy kollázs is készíthető a gépünkhöz.

+1. SEMMI MÁSHOZ SEM HASONLÍTHATÓ MARKETING LEHETŐSÉG

A vállalkozásod / rendezvényed egyedi logójával teljesen személyre szabhatod a gépünket, hogy tovább erősítsék a piaci státuszt. Ez egy nagyszerű lehetőség a márka hirdetésére, amelyet egyetlen vállalkozás sem hagyhat ki a mai világban. Praktikus, költséghatékony és könnyen beállítható.

„Sok vállalkozás részesült a selfie tükör által biztosított ingyenes reklámfelületről, marketingből. A résztvevők, akik szelfiket töltenek fel kedvenc közösségimédia-fiókjaikra, garantálják az „ingyenes” reklámot. Ez nem csak ingyenes, de a megjelölésekkel, kommentekkel egy öngerjesztő folyamat indul, ami valós idejű marketinget jelent céged számára.” – Hunor András, DA Marketing

Szelfigép – A tökéletes party létrehozásához!

Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy egy exclusive rendezvényről. Állunk elébe a kihívásoknak! Kedved lenne egy Selifehez? Nincs más dolgod, keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Itt az idő! It’s time 2 selfie – Selfiezésre fel!

Ha tanácsra van szükséged az Exclusive Selfie Tüknünkkel kapcsolatosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha profi esküvői fotóssal együtt szeretnéd a selfie tükröt bérelni, akkor klikkelj ide!

Ajándékozz egyedülálló élményt vendégeid számára az exclusive megjelenésű selfie tükrünkkel.
Selfie Tükör / Selfie gép helyett / Szelfigép / Szelfie automata / Selfie gép / Fotóauomata

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Picture of Selfie Gép Tükör

Selfie Gép Tükör

Egy exclusive selfie tükör vagyok. Hivatásom az Örömteli szórakozás & korlátlan fotónyomtatás!

Hasonló cikkek

Selfie Tükör Galéria 6
Selfie Gép Tükör

Hogyan mosolyogjunk a tökéletes fotóért?

Arra gondoltunk, hogy adunk néhány tanácsot, hogy mindig tökéletes mosollyal pózolj. Hihetetlen, de szinte mindenki izgatottan nézi vissza a képeit. Jól nézek ki rajta? Netán

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

time2selfie- Az Exclusive Selfie Tükör

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
382
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Valami újdonságot keresel? 

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
486
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Time 2 Selfie több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, az esküvői szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon fellelhető legkülönlegesebb esküvői kiegészítéseket tudjuk nyújtani. Emellett számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvőd színvonalát.

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,044
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósod?

Cover for DF Production
1,982
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents