Szükség van háttérre a selfie tükörhöz?

Selfie Tükör Galéria

„Röviden a válaszunk: NEM”

A selfie tükrünket nem érdemes eltakarni a háttérrel. Ha pedig a gépet rakjuk a látómezőbe és a hátteret pedig az épület kerülete, a fal mentén helyezzük el, akkor az ugyan megoldás lehet a „kitakarás” problémára, de így sem lesz tökéletes az eredmény, mert ekkor gép hátulját fogjuk látni.

Szerintünk ez nem néz ki olyan esztétikusan. Ugyanúgy „csak egy fekete doboz” lesz, mint az átlagos selfie boxok. Akkor mégis mi a megoldás? Kell, vagy nem kell háttér a selfie tükörhöz?

Az exclusive selfie tükör lényege pont az, hogy csupán a megjelenésével magához csalogatja a vendégeket. Felkelti a figyelmet az automatikusan, előre beállított mozgó animáció, az egyedi design, a dekorációhoz igazított színvilág, a vörös szőnyeg és az aranyozott kordonoszlopok! 😉

” Az esküvőmön csak olyan dolgot, kiegészítőt és tárgyat szerettem volna látni, ami kellemes a szememnek. Tetszetős és jól kinéző, menő és letisztult szavakkal tudnám leírni az elképzelésem. Ebbe a miliőbe tökéletesen passzolt a Selfie Tükör! Gondoltuk Gáborral, hogy nagy sikere lesz, de azt semmiképpen sem, hogy volt idő, amikor buli rovására ment! Annyira élvezték a vendégeink a pózolást, a különböző maszkok használatát és magát az élményt, hogy azonnal meg is kapták a fotókat a kezükbe, hogy volt olyan pillanat, amikor megüresedett a tánctér! Elképesztő ereje van a gépnek, fantasztikus hangulatfokozó!!! Szeretettel ajánlom mindenkinek, legyen bármekkora is a násznép, biztosan szuper program lesz kicsiknek és nagyoknak is! Egy javaslat: Ne dugjátok el külön helységbe! Tegyétek a tánctér közelébe 🙂 ” Kiss-Csákvári Dorina

Ha hátteret használunk akkor miben változik mindez?

Háttér esetén a háttér helyet cserél a géppel, hiszen a nagy felületet érdemes a fal mentén elhelyezni. Ebből következik az, hogy fordul a gép is, háttal lesz a vendégeknek. Ilyenkor kordont sem annyira tudunk érvényesíteni, hiszen két oldalról is kötött a gép megközelítése és a két kordonnal mind a négy oldalról lezárnánk a teret. Ilyenkor azt csináljuk, hogy lehetőleg a gépről távolabb helyezzük el a hátteret és nagyobb ívben nyitjuk a kordonokat, hogy csak minimális kompromisszumokat kelljen kötni.

Egyébként elég menő feszített háttereink vannak. Igény esetén több (akár tematikikához igazoldó) háttereink közül is tudsz választani:

A hátterek előnyei: Egységesebb kinézetet adnak az elkészülendő képeknek és kitakarhatják az oda nem illő díszleteket, faliképet, stb. (Kiváló ellenpélda, ha pl.: egy mosdó WC felirata benne lenne a háttérben, akkor viszont mindenképpen ajánlott a háttér használata) Ám a méretével mindenképpen számolni kell, ugyanis egy ilyen háttér nagyon helyigényes. 2,5 méter magas és 2,5 méter széles helyre van ahhoz szükség, hogy a fotók, az emberek és a háttér harmóniában legyenek!

Dönts te és válassz belátásod szerint!

FIGYELEM: Alapértelmezetten mindig az első beállítással, az „A terv” szerint készülünk.

Selfie Tükör bérlés – Itt az idő – It’s Time 2 Selfie!

Ha tanácsra van szükséged az Exclusive Selfie gépünkkel kapcsoltosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Selfiezésre fel, selfiezz velük még ma! Ha profi esküvői fotóssal együtt szeretnéd megrendelni a selfie tükröt, akkor klikkelj ide és kérj árajánlatot Dóritól!

Ajándékozz egyedülálló élményt vendégeid számára az exclusive megjelenésű selfie tükrünkkel.
Selfie Tükör / Selfie gép helyett / Szelfigép / Szelfie automata / Selfie gép / Fotóauomata

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Selfie Gép Tükör

Selfie Gép Tükör

Egy exclusive selfie tükör vagyok. Hivatásom az Örömteli szórakozás & korlátlan fotónyomtatás!

Hasonló cikkek

Selfie Tükör Galéria 6
Selfie Gép Tükör

Hogyan mosolyogjunk a tökéletes fotóért?

Arra gondoltunk, hogy adunk néhány tanácsot, hogy mindig tökéletes mosollyal pózolj. Hihetetlen, de szinte mindenki izgatottan nézi vissza a képeit. Jól nézek ki rajta? Netán

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

time2selfie- Az Exclusive Selfie Tükör

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
380
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Valami újdonságot keresel? 

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Time 2 Selfie több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, az esküvői szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon fellelhető legkülönlegesebb esküvői kiegészítéseket tudjuk nyújtani. Emellett számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvőd színvonalát.

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,042
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósod?

Cover for DF Production
1,981
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents