Szükség van háttérre a selfie tükörhöz?

Selfie Tükör Galéria

“Röviden a válaszunk: NEM”

A selfie tükrünket nem érdemes eltakarni/kitakarni háttérrel. Ha megfordítjuk: A gépet rakjuk közelebb és a hátteret pedig a fal felé, akkor az ugyan megoldás lehet a “kitakarás” problémára, de így sem lesz tökéletes az eredmény, mert nem néz ki túl esztétikusan. Ugyanúgy “csak egy fekete doboz” lesz, mint az átlagos selfie boxok. Akkor mégis mi a megoldás? Kell, vagy nem kell háttér a selfie tükörhöz?

Az exclusive selfie tükör lényege pont az, hogy csupán a megjelenésével magához csalogatja a vendégeket. Felkelti a figyelmet az automatikusan, előre beállított mozgó animáció, az egyedi design, a dekorációhoz igazított színvilág, a vörös szőnyeg és az aranyozott kordonoszlopok! 😉

” Az esküvőmön csak olyan dolgot, kiegészítőt és tárgyat szerettem volna látni, ami kellemes a szememnek. Tetszetős és jól kinéző, menő és letisztult szavakkal tudnám leírni az elképzelésem. Ebbe a miliőbe tökéletesen passzolt a Selfie Tükör! Gondoltuk Gáborral, hogy nagy sikere lesz, de azt semmiképpen sem, hogy volt idő, amikor buli rovására ment! Annyira élvezték a vendégeink a pózolást, a különböző maszkok használatát és magát az élményt, hogy azonnal meg is kapták a fotókat a kezükbe, hogy volt olyan pillanat, amikor megüresedett a tánctér! Elképesztő ereje van a gépnek, fantasztikus hangulatfokozó!!! Szeretettel ajánlom mindenkinek, legyen bármekkora is a násznép, biztosan szuper program lesz kicsiknek és nagyoknak is! Egy javaslat: Ne dugjátok el külön helységbe! Tegyétek a tánctér közelébe 🙂 ” Kiss-Csákvári Dorina

Ha hátteret használunk akkor miben változik mindez?

Háttér esetén a háttér helyet cserél a géppel, hiszen a nagy felületet érdemes a fal mentén elhelyezni. Ebből következik az, hogy fordul a gép is, háttal lesz a vendégeknek. Ilyenkor kordont sem tudunk használni, hiszen két oldalról is kötött a gép megközelítése.

Igény esetén több hátterünk közül is tudsz választani. Ezek közül van lehetőség válogatni, felár nélkül kérhető bármelyik, ám ismételten hangsúlyoznánk, mi, a gép tulajdonosai egyértelműen nem ajánljuk, ezért sincsen túl nagy választék a különböző selfie hátterek tekintetében nálunk.

A hátterek előnyei: Egységesebb kinézetet adnak az elkészülendő képeknek és kitakarhatják az oda nem illő díszleteket, faliképet, stb. (Kiváló ellenpélda, ha pl.: egy mosdó WC felirata benne lenne a háttérben, akkor viszont mindenképpen ajánlott a háttér használata) Ám a méretével mindenképpen számolni kell, ugyanis egy ilyen háttér nagyon helyigényes. 2,5 méter magas és 2,5 méter széles helyre van ahhoz szükség, hogy a fotók, az emberek és a háttér harmóniában legyenek!

Dönts te és válassz belátásod szerint!

Szokták mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Vajon neked melyik elrendezés a szimpatikusabb, szebb, megnyerőbb és felhasználóbarátabb?

FIGYELEM: Alapértelmezetten mindig az első beállítással, az “A terv” szerint készülünk.

Selfie Tükör bérlés – Itt az idő – It’s Time 2 Selfie!

Ha tanácsra van szükséged az Exclusive Selfie gépünkkel kapcsoltosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Selfiezésre fel, selfiezz velük még ma! Ha profi esküvői fotóssal együtt szeretnéd megrendelni a selfie tükröt, akkor klikkelj ide és kérj árajánlatot Dóritól!

Ajándékozz egyedülálló élményt vendégeid számára az exclusive megjelenésű selfie tükrünkkel.
Selfie Tükör / Selfie gép helyett / Szelfigép / Szelfie automata / Selfie gép / Fotóauomata

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Selfie Gép Tükör

Selfie Gép Tükör

Egy exclusive selfie tükör vagyok. Hivatásom az Örömteli szórakozás & korlátlan fotónyomtatás!

Hasonló cikkek

Selfie Tükör Galéria 6
Selfie Gép Tükör

Hogyan mosolyogjunk a tökéletes fotóért?

Arra gondoltunk, hogy adunk néhány tanácsot, hogy mindig tökéletes mosollyal pózolj. Hihetetlen, de szinte mindenki izgatottan nézi vissza a képeit. Jól nézek ki rajta? Netán

Exclusive Selfie Tükör

Valami újdonságot keresel? 

Miért Mi?

A Time 2 Selfie több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, az esküvői szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon fellelhető legkülönlegesebb esküvői kiegészítéseket tudjuk nyújtani. Emellett számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvőd színvonalát.

Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents