Mire kell figyelni a fotóautomata foglalásakor?

Vörös szőnyeg és aranyozott kordonoszlopok

Az esküvő főszereplői mindig az két személy, aki az igeneket kimondja, de nem szabad megfeledkezni a vendégekről sem. Egy tökéletes ajándékot keresel nekik, amivel meglepheted őket? Ha biztosra szeretnél menni, akkor az Exclusive Selfie Tükrünkkel együtt gondoskodunk a vicces és feledhetetlen pillanatok megörökítéséről. Tehát, a selfie gép a megoldás!

A fotófülkék az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak. Ez nagyszerű, mert több választási lehetőséged is van, de pont emiatt egyben nehéz is a helyzet, ugyanis könnyű elveszni a sok hirdetésben…

Az alábbiakban megtudhatod, hogy ha egy fotóautomata foglalásán gondolkozol, hogy mi az, amire figyelned kell. Legyen szó esküvőről, egy céges rendezvényről vagy bármilyen más eseményről, ezeket érdemes tudnod. Olvasd el, mérlegelj és dönts belátásod szerint!

Hány kinyomtatott képet kapsz?

Ha selfie gépet bérelsz akkor úgy számolj, hogy mindenkinek legyen legalább egy olyan fényképe, amit hazavihet. Csak olyan gépet válassz, ami azonnal ki is nyomtatja az elkészült képet. Vedd számításba azt is, hogy egy vendéged valószínűleg többször is beáll majd a kamera elé, más-más társaságokban.

„Esküvő? Rendezvény? Nagyszabású esemény? Szülinapi buli? Legyen szó bármiről, a Sefie Tükör tuti berendezés! Nagyon szuperül feldobja a hangulatot, arról nem is beszélve, hogy rendkívül vagány, trendi és menő! A vendégek a selfie gép köré gyűlve nagyon hamar feloldódnak, így gyorsan kialakul a bulisabb és lazább légkör. Nagyon jó képek születnek nem csak a gép, hanem általam is. A pillanat értéke felbecsülhetetlen. Ezek a humorbombás képek pedig ezt tökéletes alátámasztják!” – Szénás Dóra, esküvői fotós

A legtöbb selfie gépet kínáló szolgáltatónál sajnos korlátozottak a képkészítési lehetőségek (vagy nincsenek feltüntetve a weboldalon). Érdemes azt is mérlegelni, hogy a selfie gép milyen funkciókkal rendelkezik. Ha több példányt szeretnél, vagy számítógépedre / telefonodra is el szeretnéd menteni a képeket, akkor a digitális változat általában több e-mail címre is elküldhető. Érdemes rákérdezni, hogy az egyenként elkészített képek is átküldésre kerülnek-e vagy csak az elkészített kollázs verziók, továbbá, hogy mennyi időd van az online megkapott elkészült fotók letöltésre.

A választható kollázs minták előnyei: A keretek egységesebb kinézetet adnak a képeknek. Egyedi elképzelésedhez, egyéniségedhez igazított grafikát is tudunk készíteni hozzá, akár a meglévő esküvői meghívód alapján. Csak válassz a minta galériánkból vagy küldd át a meghívódat e-mail címünkre és mi elkészítjük annak alapján az egyedi desingt a nyomtatott fotók mögé.

Lesz segítség a selfie gép mellett?

A selfie gépeket általában elég egyszerű használni. (Mármint ha azt előtte jól beállítják 🙂 ) A selfie automata kifejezésből is adódik az automatikus üzemmód. Ez azt jelenti, hogy az est folyamán a vendégeid maguk is elkészíthetik saját fényképeiket. Ez azonban számos veszély forrása is lehet. Minden selfie gép számítógép vezérelt, tehát 99%-ban önműködő. Mi van, ha pont abba az 1%-ba estek, amikor a Windows kék halállal kifagy (vagy a nyomtatóba begyűrődik/kifogy a papír). Totálisan a buli hevében, partys állapotban, segítségnyújtás nélkül hamar káosz alakulhat ki a gép körül és az esetleges rongálás esélye is sokkal nagyobb lehet…
Hiába automata, győződj meg arról hogy lesz-e ott valaki, aki kezeli a gépet és segíti a vendégeidet (pláne az idősebbeket) bármilyen felmerülő kérdés vagy kérés esetén. A bérelhető Selfie Tükrünkhöz gyakran 2 fő is szükséges. A legtöbb esetben ilyenkor 100 fős vagy még annál is nagyobb vendégseregletet kell koordinálni a gép környékén. Ilyenkor tehát nem csak a közel 100 kilós és majdnem ember nagyságú tükör gép szállítása és felállítása miatt fontos a 2 fős személyzeti jelenlét, hanem a biztonságos, teljes kivitelezés és profi üzemeltetés miatt is. A folyamatos érdeklődés fenntartása, a maszkok rendezése (esetleges azonnali fertőtlenítésére), invitálás és segítségnyújtás a selfie tükör körül, mind-mind nagyon fontos feladatok ilyenkor. Soha nem hagyjuk egyedül & felügyelet nélkül a Selfie Tükröt!

A technikusok a felelősek azért, hogy a gép megfelelően működjön, hogy mindenki tökéletes fotót készíthessen magáról, akár a változó fényviszonyok mellett is. Garantálva ezzel, hogy mindenki emlékezzen a mulatságára, akár még a hajnali órákban is. Amennyiben lesz vendégkönyvetek, ahova tökéletesen passzolnak az elkészült kollázsok, akkor akár kollégáink a vendégkönyv kezelésében / beragasztásban is segítik a vendégeket. Gondoskodnak arról, hogy biztosan a lehető legtartalmasabb vendégkönyvet kapd meg. Amennyiben szeretnéd, hogy ebben is segítsenek a technikusok, úgy az ezt kérjük előre jelezni!

Mekkora a selfie gép?

A helyszín mérete befolyásolhatja fotófülke típusát/méretét, ezért az elhelyezésén érdemes előre gondolkodni. Ajánljuk, hogy egyeztess a kiválasztott helyszínnel, hogy hová szokták / hová preferálják a gép elhelyezését. Így könnyen megtudhatod mennyi hely áll rendelkezésre. (A magasság annyira nem szokott gond lenni, inkább a szélesség és az elhelyezés kérdéses.)

A jó hír az, hogy sokféle szelfigép létezik. Egyes Selfie masinák ideálisabbak kisebb, helyhiányos helyszínekre, más gépek pedig sok helyet foglalnak el. (Ez függ a kiegészítőktől is, pl.: nálunk az aranyozott kordonoszlopok és a vörös szőnyeg igényli a nagyobb helyet, cserébe iszonyatosan jól néz ki 🙂 )

PROFIZMUS: Selfie Tükrünk mögött profi fotós segítség áll, Szénás Dóra, esküvői és lifestíle fotós, aki szaktudásával segíti a tökéletes fotók elkészülését. Mestere a csodálatos fotóknak, így a technikai paraméterek beállításában is segít. Esküvői fotós munkáit IDE kattintva megtekinthetitek!

Hogy néz ki?

Igenis számít a látvány! Pláne a mai világban! Amikor több milliót költesz egy rendezvényre, akkor nagyon nem mindegy, hogy egy traffipaxra emlékeztető selfie gépet vagy egy igényes, menőn kinéző Selfie Tükröt helyeznek ki a szépen feldíszített térben. Az Exclusive Selfie Tükör már csak a puszta látványa is idő előtt odacsalogatja a gyanútlan érdeklődőket… 🙂 A környezetbe is tökéletes passzol, ugyanis akár a dekoráció színével megegyező színben megvilágított teljes alakú Tükröt is kérhetsz tőlünk!

Mennyi ideig tart?

A selfie gép egyetlen hátránya az, hogy csak fix intervallumra lehet kibérelni. Érdemes előre átgondolni az igényeket, hol/hogyan/mikor fogják a vendégek használni. Amennyiben 50-100 vendég hivatalos egy esküvőre akkor kb. 3-4 óra bőven elegendő. Ha ezek a számok duplázódnak, akkor az órák számát is érdemes megnövelni. A selfie tükör a mai modern kor elengedtethetetlen kelléke és már nem luxus! Az áraink nyilvánosak, de megközelítőleg 50.000 Ft / óra a bérlési díja Selfie Tükörnek (személyzettel együtt).

NE BÍZD MÁSRA: Az esküvő, a nagy nap, a pompás esemény csak és kizárólag a Ti napotok! Mindent is úgy szerveztek, ahogyan Ti szeretnétek! DE! Amennyiben a Selfie Tükör is helyet kap ezen a rendkívüli eseményen, úgy nem csak Ti, hanem garantáltan a vendégeitek is jól szórakoznak majd! Szóval… a Jó hangulatot NE BÍZD MÁSRA! 😉

INSTAX fényképezőgép

Fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk a „csináld magad” megoldásokról is. Ez azoknak a pároknak való, akiknek sok szabadidejük van és szeretnének mindent egyedül csinálni.
Kelleni fog egy fényképezőgép aminek azonnali nyomtatási funkciója is van (pl.: Instax). Az ilyen polaroid gépek ára 40.000 Ft-tól indulnak, de a minőségük nagyon is vitatható. A papír bele az igazi business, arany áron mérik ezeket a kis képkockákat. (Nem a gép a drága, hanem a bele való fotópapír). Márpedig hidd el, hogy ha valaki megkaparintja magát a gépet a násznép tagjai közül, akkor nem fog spórolni vele. Mindenkivel IS egy kép és a zsebedből már szaladnak ki a súlyos tízezrek… A minőségük pedig… Pocsék! Sötét, homályos, nem kiegyensúlyozott… Sokan védekeznek azzal, hogy legalább később, az esemény után is használhatóak az ilyen gépek, de őszintén! Ha eddig nem volt rá szükség, akkor ezután sem lesz… Maximum porfogónak lesz tökéletes a polcon! 😉

Nézzük meg, milyen plusz költségekkel kell számolni az Instax gép és a milliónyi polaroid fényképkocka beszerzése után:
Kelleni fog még egy ötletes háttér és megfelelő világítás is. Az egyszerű helyszíni világítás kevés lesz, tehát be kell szerezni valamilyen komolyabb, profi fotós világítást. Ha ez is megvan akkor már csak a kiegészítőkről kell gondoskodni. A kalapokról, bajszokról, szemüvegekről és vicces feliratú táblákról.

Bizonyára senkit sem kell győzködni arról, hogy ez nagyon sok munka, amit az esküvő/rendezvény/buli után, később dobhatsz is ki majd a kukába. A költségek végösszege nagyjából 100.000 Ft köré tehetők és persze továbbra is fent áll a minőségbeli probléma.

A PROFI SZELFI GÉP/TÜKÖR/AUTOMATA ELŐNYEI

Az esküvők koronázatlan királyai (vagy királynői? 🙂 ) ezek a selfie gépek. Már az esküvőszervezők és a gyakorlott ceremóniamesterek is nagy szeretettel ajánlják ezeknek a gépeknek a használatát. A Selfie Tükör valójában egy olyan kiegészítő fotós szolgáltatás, amit egy előre lefoglalt időpontra lehet bérelni és ehhez a teljes kivitelezést vállaljuk. Nem kell fényképezőgépet keresni, nem kell a világításra figyelni, és nem kell extra kellékeket beszerezni hozzá.

A prémium szelfigép mellé minőségi fényképeket adunk, amihez azonnali fotónyomtatás jár egy négyteljesítményű ipari nyomtató segítségével. A gép működése a valóságban ez úgy néz ki, hogy miközben a fél társaság a táncparketten ropja, addig a barátok, családtagok is jól szórakozhatnak. Odaállnak a fotósarokhoz és kiválasztják a számukra legszimpatikusabb kiegészítőket. Találhatnak gigászi nagy szemüveget, színes kalapot, műhajat, és választhatnak valamilyen vicces feliratú táblát. Beállnak a gép/tükör elé, különböző humoros pózokat & fejeket vágnak, miközben a fényképezőgép megállás nélkül kattintgat, majd kézhez kapnak egy szuper montázst, amit utána hazavihetnek vagy egyből be is ragaszthatnak a fotókönyvbe (vagy mindkettőt egyszerre 🙂 ).

Na? Felcsigáztunk már? Kedved lenne egy Selifehez?

Nincs más dolgod, csak annyi, hogy keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Selfiezésre fel

Ha tanácsra van szükséged az Exclusive Selfie Tüknünkkel kapcsolatosan, akkor fordulj hozzánk bizalommal és szívesen segítünk meglévő tapasztalataink alapján. A tanácsadás díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha profi esküvői fotóssal együtt szeretnéd a selfie tükröt bérelni, akkor klikkelj ide!

Ajándékozz egyedülálló élményt vendégeid számára az exclusive megjelenésű selfie tükrünkkel.
Selfie Tükör / Selfie gép helyett / Szelfigép / Szelfie automata / Selfie gép / Fotóauomata

Szerintem megér 2 megosztást is, de neked csak 1-et kell nyomnod én viszont duplán Köszönöm! 😉
Képek: Szénás Dóri / DóraFilm

Selfie Gép Tükör

Selfie Gép Tükör

Egy exclusive selfie tükör vagyok. Hivatásom az Örömteli szórakozás & korlátlan fotónyomtatás!

Hasonló cikkek

Selfie Tükör Galéria 6
Selfie Gép Tükör

Hogyan mosolyogjunk a tökéletes fotóért?

Arra gondoltunk, hogy adunk néhány tanácsot, hogy mindig tökéletes mosollyal pózolj. Hihetetlen, de szinte mindenki izgatottan nézi vissza a képeit. Jól nézek ki rajta? Netán

Segíthetek?

Kérj díjmentes árajánlatot!

time2selfie- Az Exclusive Selfie Tükör

Cover for Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör
376
Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

Time 2 Selfie - Az exclusive selfie tükör

AZ EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR
FOTÓAUTOMATA ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Valami újdonságot keresel? 

Látványos Nyitótáncot szeretnél?

Cover for Látványos Nyitótánc
487
Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc

Látványos Nyitótánc az esküvődre. Itt mindent megtalálsz, ami egy igazán egyedi, modern és látványos nyitótánchoz szükséges.

Miért Mi?

A Time 2 Selfie több, mint 1000 esküvő tapasztalata alapján szakmailag elismert kollégákból állt össze, azzal a célkitűzéssel, hogy együttesen mutathassuk meg, mit jelent számunkra a minőség, a profi hozzáállás, az esküvői szakma iránti elkötelezettség. Hiszünk abban, hogy teljes körű szolgáltatást kell nyújtani, magas színvonalon, kompromisszumok nélkül. Éppen ezért arra fordítottuk az erőforrásainkat, hogy a piacon fellelhető legkülönlegesebb esküvői kiegészítéseket tudjuk nyújtani. Emellett számos olyan extra szolgáltatást is tudunk biztosítani, melyek mind fokozzák és emelik az esküvőd színvonalát.

Rendezvénytechnikai partnerünk

Cover for Rendezvény DJ
1,042
Rendezvény DJ

Rendezvény DJ

Minőségi DJ Szolgáltatás Rendezvényekre és Esküvőkre

Ezek is érdekelhetnek

Munkáink során kiváló fotóssal/videóssal dolgozunk együtt. Együttes rendelés esetén kedvezményt ajánlunk fel.

Nincs még fotósod?

Cover for DF Production
1,982
DF Production

DF Production

Esküvői & lifestyle fotózás női szemmel & szeretettel! 📸🥰💕

Tartalomjegyzék
    Add a header to begin generating the table of contents